Contacteer ons

Contact Persoon : Robin

Telefoonnummer : +86-13733828553

WhatsApp : +8613733828553

Free call
lopende band

De ThoYufabriek wordt gevestigd in Jiaozuo, Henan-provincie, een geschikt vervoersgebied. Het behandelt een gebied van 7.000 vierkante meters en heeft een professionele productielijn met een jaarlijkse output van 10 miljoen gevormde industriële pallets. En wij hebben ook productielijnen van houten palletmachine, pallet nagelende machine, de machine van het palletblok, fruit sorterende machine, fruit het kuiltjes maken in machine en knoflookmachine, etc.

Dring aan bij de onafhankelijke innovatie een onuitputtelijke bron van de duurzame ontwikkeling van ThoYu is. Met 15 jaar van rijke ervaring in het onderzoeken van en het ontwikkelen van houten palletmachine, is ThoYu bereid om een reeks gepersonaliseerde palletoplossingen voor onze klanten tot stand te brengen!

Zhengzhou ThoYu Mechanical & Electrical Equipment CO.,LTD. fabriek productielijn 0

OEM / ODM

ThoYu bevordert het ontwerp van alle machines onafhankelijk op basis van het absorberen van geavanceerde technologie. Deze eigenschappen helpen u efficiency, sparen arbeid, gemakkelijk te installeren, en verbeteren gemakkelijk om, meer winsten te handhaven en te krijgen. Wij kunnen aan de eisen van elk van onze klanten met inbegrip van kwaliteit, prijs, levering door onze innovatieve processen en faciliteiten voldoen, snelle productiecapaciteit, geavanceerde en geautomatiseerde assemblagecapaciteit, enz.

meer dan 15 jaar, heeft ThoYu een groot aantal van het materiaal van uitstekende kwaliteit voor de houten pallet, fruit, knoflook, en andere industrieën verstrekt. De belangrijkste producten zijn houten palletmachine, pallet nagelende machine, de machine van het palletblok, plastic palletmachine, fruit sorterende machine, fruit het kuiltjes maken in machine en knoflookmachine, en andere volledige reeksen van machines en materiaal.

R & D

ThoYu heeft een professioneel R&D-team met de ervaring van meer dan 20 jaar in palletproductie om palletmachines van de beste kwaliteit en de hoge stabiliteit te voorzien.

Zhengzhou ThoYu Mechanical & Electrical Equipment CO.,LTD. fabriek productielijn 0

In binnen- en buitenland het samenwerken met bekende instellingen van het hogere leren en onderzoeksinstellingen. ThoYu krijgt 7 nationale octrooien, de een aantal kern technologische verwezenlijkingen, en technische indicatoren op het internationale geavanceerde niveau.

Het ThoYur&d team experimenteert en werkt machine van de pers de houten pallet bij. De nieuwe generatie drukte houten palletmachine heeft betere prestaties. Tegelijkertijd, etc. uit breiden wij ook de grondstoffen van de pallet tot zaagsel, bamboezaagsel, schaafsel, zelfs schilgewassen als katoenen stro, hennepsteel, suikerrietbagasse, cocovezel, plastiek. Wij proberen diverse grondstoffen om pallets te maken.

Momenteel, experimenteert onze grondstoffenr&d afdeling met het pallet synthetische proces zonder lijm. Binnenkort, zullen de pallets zonder lijm die meer milieu en lagere consumptie is in productie worden gezet. Dan zullen wij de grondstoffenformule van de pallet zonder lijm aan alle cliënten verstrekken.

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

info@thoyu.com
+8613733828553
8613733828553
thoyugroup