Bericht versturen
Contacteer ons

Contact Persoon : Robin

Telefoonnummer : +86-13733828553

WhatsApp : +8613733828553

Free call

De houten Productielijn van het Palletblok in de Filippijnen

August 20, 2020

Laatste bedrijfscasus over De houten Productielijn van het Palletblok in de Filippijnen

Houten de productielijninstallatie van het palletblok in de Filippijnen in Januari.

laatste bedrijfscasus over De houten Productielijn van het Palletblok in de Filippijnen  0

Deze productielijn omvat één maalmachinemachine, één drogende machine, één lijm het mengen zich machine, drie houten machines van het palletblok, en een dubbele notchermachine. De installatie in de Filippijnen vergt ongeveer 3 dagen van dertiende, Januari aan zeventiende, Januari.

Onze klant bezat 5 fabrieken toen wij daar bereikten; zij bouwden de zesde fabriek. Hij begon de zaken van het doen van het meubilair, in 1991. Later, begint hij om het exportartikel van de houten palletblokken, gedrukte houten pallets te doen, maar elk van deze werden ingevoerd uit Duitsland. En nu beginnen zij om de houtsneden zelf te maken. Bovendien, zij ook maken de houten pallet.

Zij maken ook houten pallets, zodat hebben zij veel zaagsel en schaafsel. De grondstoffen van houten palletblokken zijn overvloedig. Vandaar, kunnen zij de productiekost verminderen, en ook de terugkeer in een korte tijd worden. De blokgrootte die zij hebben willen om maken is 100*90 mm, 100*100 mm, 90*90 mm, enz.

laatste bedrijfscasus over De houten Productielijn van het Palletblok in de Filippijnen  1

De de machineinstallatie van het palletblok is zeer vlot. Toen wij de machine testten, leidden wij hun arbeiders op. De opleiding omvat hoe te om het vochtgehalte van de grondstoffen te controleren, hoeveel lijm, en ook de temperatuur en de druk van de houten machine van het palletblok vereist. Dat is zeer belangrijk.

Zij beginnen in Februari te werken nadat wij teruggingen. Maar de blokken zijn gebroken wanneer zij uit worden uitgedreven, omdat hun arbeiders gebrek het werk vaardigheden zijn. Wij controleerden dat de reden het hoge vochtgehalte van de grondstoffen is. In Maart, ging onze technicus opnieuw naar hun fabriek, opnieuw opleidde hun arbeiders. En nu zijn zij bekwaam in nu het maken van de blokken.

Voorts is het goede nieuws deze klant plaatste een orde opnieuw, voor nog eens drie houten machines van het palletblok. Wens kunnen wij goede samenwerking in de toekomst hebben.

Voor meer informatie, een e-mail naar te verzenden gelieve ons in sales03@thoyu.com.

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

info@thoyu.com
+8613733828553
8613733828553
thoyugroup
+86-13733828553