Bericht versturen
Contacteer ons

Contact Persoon : Robin

Telefoonnummer : +86-13733828553

WhatsApp : +8613733828553

Free call

Houten Pallet Nagelende Machine in Tunesië

March 31, 2021

Laatste bedrijfscasus over Houten Pallet Nagelende Machine in Tunesië

De houten pallet nagelende machine loopt goed in Tunesië. Het volgende is de details.

De Tunesische cliënten gaven opdracht tot deze houten pallet nagelende machine en pallet nagelende productielijn in Maart 2020. De gehele houten pallet nagelende productielijn omvat CNC houten zaag, de machine van palletbenen, pallet nagelende machine, pallet brandmerkende machine, de snijmachine van de pallethoek, pallet machine omkeren, pallet horizontale roterende machine, pallet het stapelen machine, het platform van de palletopslag, en ander ondersteunend materiaal die.

Dit is de eerste houten pallet nagelende productielijn in Tunesië van ThoYu. De klanten van Tunesië kochten één reeks van 6 meters CNC houten zaag, één reeks van de machine van palletbenen, één reeks van pallet nagelende machine, één reeks van pallet brandmerkende machine, één reeks van de snijmachine van de pallethoek, één reeks van pallet die machine omkeren, één reeks van pallet horizontale roterende machine, één reeks van pallet het stapelen machine, één reeks van het platform van de palletopslag, en ander ondersteunend materiaal.

laatste bedrijfscasus over Houten Pallet Nagelende Machine in Tunesië  0

Voordelen van Houten Pallet Nagelende Machine

  1. De houten pallet nagelende machine keurt servomotor, origineel numerieke controlesysteem, en precisie servoreductiemiddel goed. Het controlesysteem keurt een PLC systeem goed, dat het gehele producerende proces voltooit.
  2. De houten pallet het nagelen machinelooppas met hoge precisie en kleine fout en kan onophoudelijk voor tienduizendtalmeters zonder fout werken, die de hoge consistentie van het werk dimensie verzekert.
  3. De houten pallet nagelende machine gebruikt een volledige staalplaat om compactheid te verzekeren, die de gelaste platen vervangen. En de houten pallet nagelende productielijn kan het effect bereiken van het automatische ontvangen, die voor vorkheftruckvervoer geschikt is; tegelijkertijd, besparend de tijd van de nagelende machine en de het stapelen verrichting. Wegens de werkstukken te hoeven niet worden gestapeld en worden geroteerd en, direct in het opheffende platform worden weggeknipt. Het niet alleen vermindert de arbeidsintensiteit, maar ook vermindert tijd en ruimte voor behandeling.
  4. De houten pallet nagelende machine is gemakkelijk te werken, geschikt, en het nagelen positie correct te controleren. De automatische pallet het stapelen machine is ook beschikbaar, en de one-stop oplossing van pallet het nagelen, het stapelen, en productie.
  5. Goede definitieve pallet. De kwaliteit van de definitieve houten pallets is zeer goed.

laatste bedrijfscasus over Houten Pallet Nagelende Machine in Tunesië  1

ThoYu is de professionele fabrikant van houten pallet nagelende machine in China. En onze cliënten zijn van Italië, Frankrijk, Finland, Polen, Rusland, de Oekraïne, Roemenië, Tunesië, Brazilië, Mexico, Zuid-Afrika, India, etc.

Als u meer informatie wilt krijgen, gelieve ons via e-mail sales03@thoyu.com te contacteren.

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

info@thoyu.com
+8613733828553
8613733828553
thoyugroup
+86-13733828553