Contacteer ons

Contact Persoon : Robin

Telefoonnummer : +86-13733828553

WhatsApp : +8613733828553

Free call

Pallet Nagelende die Machine aan Zuid-Afrika wordt verscheept

February 25, 2021

Laatste bedrijfsnieuws over Pallet Nagelende die Machine aan Zuid-Afrika wordt verscheept

Werd de pallet nagelende machine verscheept aan Zuid-Afrika vanuit China. Het volgende is de details.

De Zuidafrikaanse cliënten gaven opdracht tot deze de pallet nagelende machine van Zuid-Afrika in Oktober, 2020. De gehele de pallet nagelende machine van Zuid-Afrika omvat de machine van palletbenen, pallet nagelende machine, pallet het stapelen machine, het platform van de palletopslag, en ander ondersteunend materiaal.

Dit is de eerste de pallet nagelende machine van Zuid-Afrika in Zuid-Afrika van ThoYu. De klanten van Zuid-Afrika kochten 1 reeks van de machine van palletbenen, 2 reeksen van pallet nagelende machine, 1 reeks van pallet het stapelen machine, 1 reeks van het platform van de palletopslag, en ander ondersteunend materiaal.

laatste bedrijfsnieuws over Pallet Nagelende die Machine aan Zuid-Afrika wordt verscheept  0

Kenmerken van de Pallet Nagelende Machine van Zuid-Afrika

  1. Van ThoYuontwerpen en vervaardiging de pallet nagelende machine van Zuid-Afrika onafhankelijk. Loopt de de pallet nagelende machine van Zuid-Afrika met hoge precisie en kleine fout, en kan onophoudelijk voor tienduizendtalmeters zonder fout werken, die de hoge consistentie van het werk dimensie verzekert.
  2. Keurt de de pallet nagelende machine van Zuid-Afrika servomotor, origineel numerieke controlesysteem, en precisie servoreductiemiddel goed. Het controlesysteem keurt een PLC systeem goed, dat het gehele producerende proces voltooit. Is de pallet nagelende machine gemakkelijk te werken, geschikt, en het nagelen positie correct te controleren. De automatische pallet het stapelen machine is ook beschikbaar, en de one-stop oplossing van pallet het nagelen, het stapelen, en productie.
  3. Pas ontwerp en grootte aan. De grootte van de pallet nagelende machine van Zuid-Afrika is 1200*1000 mm. Maar wij kunnen ook speciale vormen voor douaneontwerpen of grootte creëren. De kwaliteit van de definitieve houten pallets is zeer goed.

laatste bedrijfsnieuws over Pallet Nagelende die Machine aan Zuid-Afrika wordt verscheept  1

De pallet nagelende machine van de ThoYulevering zowel als de volledige houten productielijn van de pallet nagelende machine.

Als u meer informatie wilt krijgen, gelieve ons via e-mail sales03@thoyu.com te contacteren.

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

info@thoyu.com
+8613733828553
8613733828553
thoyugroup