Contacteer ons

Contact Persoon : Robin

Telefoonnummer : +86-13733828553

WhatsApp : +8613733828553

Free call

Plastic die Palletmachine aan Spanje vanuit China wordt verscheept

March 30, 2021

Laatste bedrijfsnieuws over Plastic die Palletmachine aan Spanje vanuit China wordt verscheept

De plastic palletmachine werd verscheept aan Spanje vanuit China. Het volgende is de details.

De Spaanse cliënten gaven opdracht tot deze plastic palletmachine, plastic palletproductielijn, materiaal het voeden en het vervoeren, verplicht het voeden materiaal, plastic extruder, kwantitatieve tank, en koelmachine in Januari 2020. De gehele houten pallet nagelende productielijn omvat plastic palletmachine, materiaal en machine, verplicht het voeden materiaal, plastic extruder, kwantitatieve tank voeden vervoeren, en koelmachine, en andere ondersteunende uitrusting die.

Dit is de tweede plastic palletproductielijn in Spanje van ThoYu. De klanten van Spanje kochten één reeks van materiaal die en machine, verplicht het voeden materiaal, één reeks van verplicht het voeden materiaal, één reeks van plastic extruder, één reeks van kwantitatieve tank, één reeks van plastic palletmachine, één reeks van het koelen van machine, en ander ondersteunend materiaal voeden vervoeren.

laatste bedrijfsnieuws over Plastic die Palletmachine aan Spanje vanuit China wordt verscheept  0

Kenmerken van Plastic Palletmachine

De plastic palletmachine wordt speciaal aangepast voor de productie van plastic pallets. De plastic pallet dringende machine heeft 3 richt en 4 kolomstructuur met een maximumdruk van 1000 ton, is de hoogte 5 meters en het gewicht is 20 ton. De holdingstijd is ook verwant met de grondstof. De holdingstijd zal voor verschillende grondstoffen verschillend zijn. Het compressie het vormen proces kan op de productie van afvalplastieken en nieuwe plastieken worden toegepast. Het toepassingsgebied is uiterst breed. De verschillende types van pallets kunnen worden veroorzaakt, en de verschillende vormen kunnen met hetzelfde materiaal worden vervangen.

De plastic pallet dringende machine keurt een servomotor goed, zodat is het het werk lawaai uiterst - laag, regelmatig loopt de pers, en de controle is nauwkeuriger.

laatste bedrijfsnieuws over Plastic die Palletmachine aan Spanje vanuit China wordt verscheept  1

Eigenschappen van Gevormde Plastic Palletproductielijn

1. milieubescherming.

De plastic vormende palletproductielijn is de ideale lijn om afvalplastiek te recycleren. De productielijn verandert het afvalplastiek in nieuwe plastic pallets, zodat helpt het om het milieu te beschermen.

2. Lage productiekost.

De prijs van de grondstoffen is minder dan 50%, zodat is de productiekost ook lager dan 50%. Bovendien is het technologieproces die van plastic pallet lijn maken gemakkelijker en gemakkelijk te werken.

3. Goede definitieve plastic pallet.

De kwaliteit van de definitieve plastic pallets is zo goed zoals de traditionele. Ondertussen, zijn de definitieve plastic pallets een ontwerp uit één stuk, dat ruimte60% dan de traditionele bewaart.

laatste bedrijfsnieuws over Plastic die Palletmachine aan Spanje vanuit China wordt verscheept  2

Als u om het even welke vragen over gevormde plastic palletmachine hebt, gelieve ons via e-mail in sales03@thoyu.com te contacteren.

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

info@thoyu.com
+8613733828553
8613733828553
thoyugroup