Contacteer ons

Contact Persoon : Robin

Telefoonnummer : +86-13733828553

WhatsApp : +8613733828553

Free call

ThoYu heeft de Pallet van Zonnebloemschillen met Gedrukte Palletmachine met succes getest

August 19, 2020

Laatste bedrijfsnieuws over ThoYu heeft de Pallet van Zonnebloemschillen met Gedrukte Palletmachine met succes getest

ThoYu heeft de pallet van zonnebloemschillen met gedrukte palletmachine met succes vorige week getest. Het volgende is de details.

 

Grondstoffen: zonnebloemschillen

laatste bedrijfsnieuws over ThoYu heeft de Pallet van Zonnebloemschillen met Gedrukte Palletmachine met succes getest  0

Gewicht zonnebloemschillen: 17 kg

Gewicht van gebeëindigde gedrukte pallet: 19 kg

Geen het drogen

de pallet van zonnebloemschillen

Dit testproject van de pallet van zonnebloemschillen is de behoefte van onze Oekraïense klanten. En hun bedrijf produceert zonnebloemolie, zodat hebben zij overvloedige zonnebloemschillen.

De ThoYur&d afdeling experimenteert en werkt gedrukte houten palletmachine bij. De nieuwe generatie drukte houten palletmachine heeft betere prestaties. Bovendien drukte onze automatische dubbel-vorm houten palletmachines ook loopt goed in China.

Tegelijkertijd, breiden wij ook de grondstoffen van de pallet tot zaagsel, bamboezaagsel, schaafsel, zelfs schilgewassen als katoenen stro, hennepsteel, suikerrietbagasse, plastiek uit, etc. Wij proberen diverse grondstoffen om pallets te maken. Vandaar, zijn de zonnebloemschillen ook de ideale grondstof voor de pallet.

De pallets van zonnebloemschillen zijn een duurzaam alternatief aan bestaande houten en plastic pallets. En het is ook een gedrukte pallet, die bio-gebaseerde 100% is. Tegelijkertijd, vervangen zij houtpallets en beschermen ook de globale bosmiddelen. Daarom bevorderen zij de duurzame ontwikkeling van de wereld. De pallets van zonnebloemschillen niet alleen doen de zonnebloemschillen weg, maar ook helpen u om meer waarden te bereiken.

de pallets van zonnebloemschillen

Eigenschappen van de pallet van zonnebloemschillen

1. Milieuvriendelijk

Wij produceerden de pallet van zonnebloemschillen bevatten slechts natuurlijke zonnebloemschillen en synthetische stoffenharsen. De definitieve pallets van zonnebloemschillen zijn gedrukte pallet zonder spijkers, en zij worden opnieuw gebruikt en gerecycleerd. Bovendien, zij vergiftigen niet het milieu wanneer zij worden gebroken. Bovendien, zijn de gebroken pallets ook de grondstoffen voor de nieuwe pallets. Vandaar, ontmoet het ook de cirkeleconomie.

2. Lage kosten

Het buitendeel genoemd wordt de schillen van het afval van zonnebloemzaden gebruikt om pallet te maken, die altijd wordt verspild. Zo is de prijs van de grondstof zeer goedkoop, wat ook de investering vermindert. Sommige zonnebloemolieplanten hebben ook het probleem dat hoe te om zonnebloemschillen te behandelen. Wat meer, de pallets is van zonnebloemschillen zijn ook goede producten in de logistiek en de pakhuisindustrie.

3. De goede definitieve pallets van zonnebloemschillen

Laag vochtgehalte en constante intensiteit en starheid. De houten pallet is niet-hygroscopisch en geen misvorming in de cursus. En stabiele afmeting en geen vervorming en het scheeftrekken. Hoge precisiegrootte en lichtgewicht. Het is een specifiek ontworpen het versterken rib die intensiteit en productienauwkeurigheid verzekert. Bovendien is de pallet van zonnebloemschillen met een vlotte oppervlakte en geen braam.

4. Klaar voor de uitvoer

De gedrukte palletmachine bouwt de pallets van zonnebloemschillen met hoge druk en op hoge temperatuur. Zo zijn zij éénmalig vormt pallets. De definitieve pallets van zonnebloemschillen ontmoeten ISPM15, en is klaar voor de uitvoer. Vandaar, zal het heel wat tijd vereist voor het inklaringsproces sparen. Vrije beroking en populair in de invoer en de uitvoervervoer.

Als u in gedrukte palletmachine geinteresseerd bent, gelieve ons te contacteren. Ook, als u een probleem met zonnebloemschillen hebt, te versturen gelieve ons in sales03@thoyu.com met de elektronische post.

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

info@thoyu.com
+8613733828553
8613733828553
thoyugroup
+86-13733828553