Contacteer ons

Contact Persoon : Robin

Telefoonnummer : +86-13733828553

WhatsApp : +8613733828553

Free call

Goedkope Automatische CNC Standaard de Pallet Nagelende Machine van Groottecombo

Min. bestelaantal : 1 reeks Prijs : Negotiation
Verpakking Details : Sterke houten pallet voor het globale verschepen Levertijd : 15-45 het werkdagen
Betalingscondities : L/C D/A Western Union MoneyGram Levering vermogen : 20 reeksen per maand
Plaats van herkomst: China Merknaam: ThoYu
Certificering: CE Modelnummer: Ty-201DD

Gedetailleerde informatie

Naam: Goedkope Automatische CNC Standaard de Pallet Nagelende Machine van Groottecombo Capaciteit: 3 pallets/minuut
Het lossen van snelheid: 80 m/min Luchtcompressor: 100 L
Arbeiders: 2-3 Spijkergrootte: 32-90 mm
Hoog licht:

de automatische machine van de combopallet

,

de nagelende machine van de combopallet

,

de standaardmachine van de groottepallet

Productomschrijving

Goedkope Automatische CNC Standaard de Pallet Nagelende Machine van Groottecombo

 

Inleiding van Goedkope Automatische CNC Standaard de Pallet Nagelende Machine van Groottecombo

 

De goedkope Automatische CNC Standaard de Pallet Nagelende Machine van Groottecombo moet 2 en 4 manierenpallets nagelen. Het heeft een omzetsysteem om de twee gezichten van de pallet te nagelen en bewogen door vleugels en 2 cv aangepaste motoren te laden. De goedkope Automatische CNC Standaard de Pallet Nagelende Machine van Groottecombo bestaat uit twee kanten: eerst, waar de arbeider het hout en de spijkers aan de eerste kant van de pallet met een automatisch kanon zet. Daarna, en door een gemotoriseerd systeem, keert de machine de pallet om, en de werknemer nagelt de tweede kant. Dan, gaat de pallet naar de centrummodule, daarna naar de automatische stapelaar, en definitief naar de transfermodule als stapels.

 

De goedkope Automatische CNC Standaard de Pallet Nagelende Machine wordt van Groottecombo speciaal ontworpen met zijn voortdurende lopende band van het voerkaliber toestaand ononderbroken het het nagelen proces om te zijn. Deze non-stop actie in twee delen vervoert de palletmaterialen onder elke nagelende post die hoge productietarieven van 4 tot 6 pallets per minuut of meer geven. Als de afmetingen van de besnoeiingsvoorraad inconsistent zijn kan de dekraad manueel worden geladen, ook. Drie exploitanten moeten Goedkope Automatische CNC Standaard de Pallet Nagelende Machine van Groottecombo aan leveringstimmerhout aan elke post in werking stellen.

 

De goedkope Automatische CNC Standaard de Pallet Nagelende Machine van Groottecombo is een vast die chassis van een structurele buis met de kanonnen van de rolspijker op een vervoervervoer wordt gemaakt. Het vervoer wordt bewogen door kettingen met 2 cv aangepaste motoren. Het is een perfecte machine om een korte of lange productiereeks te maken. De goedkope Automatische CNC Standaard de Pallet Nagelende Machine van Groottecombo heeft grote flexibiliteit en staat een snelle en gemakkelijke omschakeling toe om verschillende types van pallets te maken. om uw productie te optimaliseren kunt u zijn toestel programmeren met één of twee arbeiders werken.

 

Goedkope Automatische CNC Standaard de Pallet Nagelende Machine van Groottecombo 0

Goedkope Automatische CNC Standaard de Pallet Nagelende die Machine van Groottecombo voor hoog volumeproductie specifiek wordt ontworpen die outputdoelstellingen van 2-3 pallets per minuut bereiken. Met eenvoudige aanpassingen, kan de Goedkope Automatische CNC Standaard de Pallet Nagelende Machine van Groottecombo 3 tot 4 langsliggerpallets aanpassen. Het 4de stinger pakket is een extra aankoopoptie. De goedkope Automatische CNC Standaard de Pallet Nagelende Machine werd van Groottecombo voor de eenvoud ontworpen, duurzaamheid, en hoog volume. Dit geeft u een lagere eerlijke investering terwijl het handhaven van uw maximaal concurrentievermogen.

 

De goedkope Automatische CNC Standaard de Pallet Nagelende Machine van Groottecombo heeft in plaats daarvan een brugconfiguratie waar de het nagelen eenheidsbewegingen op sporen ter plaatse over diverse lijsten. Dit ontwerp staat de productie en de gemakkelijke evacuatie van zware en omvangrijke punten toe.

 

De goedkope Automatische CNC Standaard de Pallet Nagelende Machine van Groottecombo kenmerkt een systeem van de automatische evacuatie van het materiaal via regelbare kettingen, en past in onze flexibele nagelende lijnen, als belangrijkste nagelende post. De goedkope Automatische CNC Standaard de Pallet Nagelende Machine van Groottecombo behandelt het volledige spectrum van houten verpakking het nagelen behoeften, die zich van speciale verpakking, kleine reeks, geval-verpakking, zware verpakkende punten, geroosterde punten uitstrekken, met de mogelijkheid om het merken, schuine rand, en het geautomatiseerde stapelen uit te voeren.

Goedkope Automatische CNC Standaard de Pallet Nagelende Machine van Groottecombo 1

Kenmerken van Goedkope Automatische CNC Standaard de Pallet Nagelende Machine van Groottecombo

  1. De goedkope Automatische CNC Standaard de Pallet Nagelende Machine van Groottecombo is een innovatieve pallet nagelende machine, die het nagelen van het bovenste gedeelte en het lagere deel van de houten pallet kan gelijktijdig uitvoeren gebruikend een dubbele bar.
  2. De klemmen van Goedkope Automatische CNC Standaard de Pallet Nagelende Machine van Groottecombo worden ontworpen om het perfecte nagelen van het lagere deel zonder het risico van een spijkerjam te verzekeren.
  3. De goedkope Automatische CNC Standaard de Pallet Nagelende Machine wordt van Groottecombo ontworpen om veelvoudige types van de pallet met een snelle verandering van de kalibers te veroorzaken.
  4. De minimum het werk dimensies zijn in breedte 600 mm, en in lengte zijn 600 mm en de maximum het werk dimensies in breedte 1200 mm, en in lengte 1600 mm.
  5. De structuur van Goedkope Automatische CNC Standaard de Pallet Nagelende Machine van Groottecombo wordt gemaakt van hoog mechanisch tubulair sterktestaal.
  6. De vordering van de pallet wordt gemaakt door een ononderbroken bewegende blokkenwagen volledig met kalibers.
  7. De snelle en gemakkelijke aanpassingen zijn de eigenaardigheden en de kenmerken van Goedkope Automatische CNC Standaard de Pallet Nagelende Machine van Groottecombo.
  8. Met het gelijktijdige nagelen, zult u de bewegingen van de diverse elementen verhinderen die de pallet samenstellen.
  9. Een automatische klem van Goedkope Automatische CNC Standaard de Pallet Nagelende Machine van Groottecombo zal de pallet in de juiste positie inzake de pallets beëindigend lijn leegmaken.
  10. Het systeem van Goedkope Automatische CNC Standaard de Pallet Nagelende Machine van Groottecombo is uitgerust met een warmtewisselaar die de olie in de kring bij een constante temperatuur houdt, die een taai en hard gebruik van de machine, zonder schade aan de kring toestaan te veroorzaken.

Goedkope Automatische CNC Standaard de Pallet Nagelende Machine van Groottecombo 2

 

Parameters van Goedkope Automatische CNC Standaard de Pallet Nagelende Machine van Groottecombo

Model Ty-201DD
Capaciteit 3 pallets/minuut
Het werk wijze /Autohandboek voeden/Auto die nagelen stapelen
Werkende wijze Industriële LCD computer
Operationele wijze Intelligent controlesysteem
Motormacht servomotor
Maximum macht 7,5 kW
Verwerkingsdimensie (lengte, breedte, dikte) Aangepast
Het voeden snelheid 80 m/min
Het lossen van snelheid 80 m/min
Snelheid van het spijkerkanon 80 m/min
Aantal van het spijkerkanon 9
Voltage 380 V, 50 Herz, 3P
Luchtcompressor 100 L
Arbeiders 2-3 arbeiders
Spijkergrootte 32-90 mm
Algemene afmetingen 4540*5200*1985 mm
Gewicht 3500 kg

 

Goedkope Automatische CNC Standaard de Pallet Nagelende Machine van Groottecombo 3

 

Goedkope Automatische CNC Standaard de Pallet Nagelende Machine van Groottecombo 4

 

Je zou deze kunnen zijn
Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

info@thoyu.com
+8613733828553
8613733828553
thoyugroup