Contacteer ons

Contact Persoon : Robin

Telefoonnummer : +86-13733828553

WhatsApp : +8613733828553

Free call

Van de de Vezel Houten Pallet van de kokosnotenschil Machine 240 Stukken/Dag

Min. bestelaantal : 1 reeks Prijs : Negotiation
Verpakking Details : Sterke houten pallet voor het globale verschepen Levertijd : 30-50 werkdagen
Betalingscondities : L/C D/A Western Union MoneyGram Levering vermogen : 20 reeksen per maand
Plaats van herkomst: China Merknaam: ThoYu
Certificering: CE Modelnummer: Ty-1000

Gedetailleerde informatie

Productnaam: Aangepaste Houten Palletmachine voor de Vezel van de Kokosnotenschil het Nieuwe Gebruiken Capaciteit: 240 stukken/dag
Toepassing: de productie van de de vezelpallet van de kokosnotenschil Functie: De Vezel van de kokosnotenschil het Nieuwe Gebruiken
Grondstof: De Vezel van de kokosnotenschil Voorwaarde: Nieuw
Hoog licht:

de palletmachine van de cocovezel

,

de machine van de kokosnotenpallet

,

de machine van de schilpallet

Productomschrijving

Aangepaste Houten Palletmachine voor de Vezel van de Kokosnotenschil het Nieuwe Gebruiken

 

Inleiding van Aangepaste Houten Palletmachine voor de Vezel van de Kokosnotenschil het Nieuwe Gebruiken

De aangepaste houten palletmachine voor de vezel van de kokosnotenschil het nieuwe gebruiken is een gedrukt houten die palletmateriaal hoofdzakelijk voor het maken van gedrukte de vezelpallets van de kokosnotenschil wordt ontworpen met op hoge temperatuur en hoge druk. De aangepaste houten palletmachine voor de vezel van de kokosnotenschil het nieuwe gebruiken is het ideale materiaal van kokosnotenschil het nieuwe gebruiken. De aangepaste houten palletmachine voor de vezel van de kokosnotenschil het nieuwe gebruiken verandert het afval in schat, die afval in nieuwe gedrukte pallets verwerkt. De de vezelpallets van de kokosnotenschil zijn een duurzaam alternatief aan bestaande houten en plastic pallets. Tegelijkertijd, zijn zij gedrukte pallets, en vervangen houtpallets en beschermen ook de globale bosmiddelen. Daarom bevorderen zij de duurzame ontwikkeling van de wereld.

 

Van de de Vezel Houten Pallet van de kokosnotenschil Machine 240 Stukken/Dag 0

Technische Beschrijvingen van Aangepaste Houten Palletmachine voor de Vezel van de Kokosnotenschil het Nieuwe Gebruiken:

Model Ty-1000
Voltage 220 V/380 V, 50 Herz, in drie stadia
Capaciteit 240 stukken/dag (24 uren)
Macht 18,5 kW
Hydraulische cilinderdiameter 350 mm
Hydraulische cilinderhoeveelheid 4 stukken
Druk 0-1000 (regelbare) ton
Het gestalte geven van cyclus 350 seconden
Gewicht 22 ton
Afmeting 2000*1400*3500 mm

Van de de Vezel Houten Pallet van de kokosnotenschil Machine 240 Stukken/Dag 1

Voordelen van Gedrukte de Vezelpallets van de Kokosnotenschil

1. Klaar voor de uitvoer

De aangepaste houten palletmachine voor de vezel van de kokosnotenschil het nieuwe gebruiken bouwt de de vezelpallets van de kokosnotenschil met hoge druk en op hoge temperatuur. En zij zijn een éénmalige het vormen zich pallet. De definitieve de vezelpallets van de kokosnotenschil ontmoeten ISPM15 en zijn klaar voor de uitvoer. Vandaar, zullen zij heel wat tijd vereist voor het inklaringsproces sparen.

2. Ruimtebesparend

De gedrukte de vezelpallet van de kokosnotenschil bespaart plaats tot 70%. Bijvoorbeeld, is de hoogte van 20 stukken gedrukte nestable pallets ongeveer 0,75 meters. Nochtans, is de hoogte van 20 stukken traditionele houten pallets 2,7 meters.

3. Lage kosten

Het buitendeel genoemd wordt de schil van het kokosnotenafval gebruikt om pallet te maken, die wordt verspild. Zo is de prijs van de grondstof zeer goedkoop, wat ook de investering vermindert.

4. Pas ontwerp en grootte aan

De grootte van onze geproduceerde pallet van de kokosnotenschil is 1200*800 mm. Maar wij kunnen ook speciale vormen voor douaneontwerpen of grootte creëren.

Van de de Vezel Houten Pallet van de kokosnotenschil Machine 240 Stukken/Dag 2

Eigenschappen van Aangepaste Houten Palletmachine voor de Vezel van de Kokosnotenschil het Nieuwe Gebruiken:

1. Ernstige kwaliteitscontrole. ThoYu heeft een sterke capaciteit voor productie en kon productkwaliteit van Aangepaste Houten Palletmachine controleren voor de Vezel van de Kokosnotenschil het Nieuwe ernstig Gebruiken. Het deskundige installatie en van de naverkoopdienst team kon verzekeren om installatieinstallatie te beëindigen en te beginnen op tijd te lopen.

2. De aangepaste houten palletmachine voor de vezel van de kokosnotenschil het nieuwe gebruiken keurt het ontwerp van dwarsligger voor veel stabiliteit goed. De aangepaste houten palletmachine voor de vezel van de kokosnotenschil het nieuwe gebruiken lost het probleem van onnauwkeurigheid en instabiliteit tijdens heet-drukt op.

3. De aangepaste houten palletmachine voor de vezel van de kokosnotenschil het nieuwe gebruiken gebruikt een volledige staalplaat om de compactheid te verzekeren, die de gelaste platen vervangen. En de oliekringen van aangepaste houten palletmachine voor worden de vezel van de kokosnotenschil het nieuwe gebruiken herontworpen om elk gelijk verwarmd deel te verzekeren.


Van de de Vezel Houten Pallet van de kokosnotenschil Machine 240 Stukken/Dag 3

 

Je zou deze kunnen zijn
Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

info@thoyu.com
+8613733828553
8613733828553
thoyugroup