Contacteer ons

Contact Persoon : Robin

Telefoonnummer : +86-13733828553

WhatsApp : +8613733828553

Free call

Volledig Automatische Samengeperste Palletinjectie het Vormen Machine

Min. bestelaantal : 1 reeks Prijs : Negotiation
Verpakking Details : Sterke houten pallet voor het globale verschepen Levertijd : 10-60 het werkdagen
Betalingscondities : L/C, D/A, Western Union, MoneyGram Levering vermogen : 20 reeksen per maand
Plaats van herkomst: China Merknaam: ThoYu
Certificering: CE Modelnummer: Ty-1000

Gedetailleerde informatie

Naam: Volledig Automatische Samengeperste Palletinjectie het Vormen Machine Model: Ty-1000
Macht: 22kw Druk: (regelbaar) 1000T
Afmeting: 4200*2200*3500mm Materialen: afvalplastieken
Hoog licht:

samengeperste palletmachine

,

pallet vormende machine

,

Palletinjectie het Vormen Machine

Productomschrijving

Automatische plastic palletmachine, Euro bidirectionele plastic palletmachine, palletgrootte 1200*1000mm, witte ThoYu ty-1000,

Inleiding aan de Automatische Plastic Palletmachine

 

 

ThoYu ty-1000 is een automatische plastic palletmachine makend tot 1200*1000mm bidirectionele plastic pallet. Het recycleert afvalplastiek, zoals drankflessen, kroonkurken, voedselomslagen, kruidenierswinkelzakken, drankdeksels, en stro, als grondstoffen voor productie in de plastic pallets van uitstekende kwaliteit voor pakhuis en vervoer.


Het is een nieuw type van machine om pallets met vorm onder hoge druk te maken, die ook genoemd geworden plastic pallet makend machine, plastic pallet vormende machine is, pallet die machine maken, etc.

Volledig Automatische Samengeperste Palletinjectie het Vormen Machine 0

Technische Parameters van de Automatische Plastic Palletmachine

Model Ty-1000
Voltage 220 V/380 V, 50 Herz, in drie stadia
Capaciteit 240 pallets/dag (24 uren)
Macht 22 kW
Hydraulische cilinderdiameter 350 mm
Hydraulische cilinderhoeveelheid 4 stukken
Druk 1000 (regelbare) ton
Het gestalte geven van cyclus 300 seconden
Gewicht 30 ton
Afmeting 4200*2200*3500 mm
Opmerkingen: het omvat één reeks van normale vorm samen met één vastgestelde machine.

 

Volledig Automatische Samengeperste Palletinjectie het Vormen Machine 1Volledig Automatische Samengeperste Palletinjectie het Vormen Machine 2

Volledig Automatische Samengeperste Palletinjectie het Vormen Machine 3

Voordelen van de Automatische Plastic Palletmachine:

1. Geavanceerde technologie

Na de bevordering van dit type van machine voor verscheidene generaties, keuren wij definitief de belangrijkste structuur van deze machine goed om drie-straal en vier-kolom te zijn die met een hoog niveau van stabiliteit en precisie kunnen worden in werking gesteld.

2. milieubescherming

De automatische plastic palletmachine recycleert afvalplastiek als grondstoffen. Het verstrekt een efficiënte manier om plastic verontreiniging tot het natuurlijke milieu te verminderen.

3. Lage productiekost

De automatische plastic palletmachine is hoogst geautomatiseerd en eenvoudig te werken zodat zijn de loonkosten om deze machine in productie te gebruiken goedkoop. Bovendien, zouden de ruwe productiematerialen van afvalplastiek ook kostenbesparing zijn.

4. Het eindproduct van uitstekende kwaliteit

De automatische plastic palletmachine produceert de plastic pallets van uitstekende kwaliteit die in de pakhuis en vervoer industrieën zeer populair zijn.

 

Bedrijfprofiel

ThoYu is een professionele machinefabrikant met 15 jaar van ervaring in China. Wij specialiseren ons in houtbewerkingsmachines, houten palletmachines, de machines van het palletblok, plastic palletmachines, houten palletproductielijn, de productielijn van het palletblok, en plastic palletproductielijn.

 

De ThoYumachines worden over de hele wereld verkocht goed, zoals Frankrijk, Finland, Spanje, Griekenland, Turkije, Tunesië, Roemenië, Algerije, de V.A.E, Doubai, Estland, de Oekraïne, Verenigde Staten, Canada, Mexico, Colombia, Chili, Argentinië, Peru, Egypte, Zuid-Afrika, Iran, Filippijnen, India, en Indonesië, en andere landen en gebieden, die hoogst door onze cliënten worden gedacht.

 

Met het concept van „AAN U VOOR U“, dienen wij oprecht cliënten en wachten ook op win-win samenwerking in binnen- en buitenland met de cliënten.

 

Geschiedenis

2008 werd ThoYu opgericht. In het begin, produceerden wij een fruit sorterende machine, knoflook enkel sorterende machine, en fruit het kuiltjes maken in machine.

2009 sloten aan wij ons bij Alibaba.com en kregen orden meer en meer overzee.

2010 voor het eerst, verkochten wij onze houten palletmachine aan klanten overzee.

2012 verkregen wij een Ce-certificaat voor onze houten palletmachine en machine van het palletblok.

2014 ontwikkelden wij een nieuwe machine van de presswoodpallet, die het probleem van de systeemstabiliteit van de eerste generatie oploste.

2015 werkten wij onze gedrukte houten palletmachine bij, die de draagwijdte van grondstoffenprobleem van de tweede generatie oploste.

2016 bevorderden wij ons samengeperst houten dagelijks de capaciteitsprobleem van de palletmachine van de derde generatie.

2018 werd Onze nieuwe grote fabriek in Jiaozuo, China voltooid en werd gezet in verrichting. Wij stellen een nieuwe productielijn van de presswoodpallet in werking.

Je zou deze kunnen zijn
Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

info@thoyu.com
+8613733828553
8613733828553
thoyugroup